Uitsluitend hoogwaardige verpakkingsproducten     Persoonlijk contact en korte lijnen     Bezorgingsmogelijkheden in overleg

Groothandel in alle type verpakkingen

Driepak verpakkingen groothandel

Driepak Verpakkingen, gevestigd in IJsselmuiden (Overijssel) en Leiden (Zuid-Holland), is specialist op het gebied van verpakkingen. Voor al uw verpakkingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn hoogwaardig, variërend van degelijk tot luxe.

Zo leveren wij bijvoorbeeld (rauwkost-) saladebakken en diverse soorten maaltijdbakken, maar daarnaast ook dozen, zakken, tape en etalagekarton. Tevens kunt u bij ons terecht voor cadeauverpakking, tassen of papieren blokbodemzakken. Wij kunnen bijna altijd wel iets voor u betekenen als u iets wilt verpakken of versturen. En bovendien kunnen wij er ook voor zorgen dat het verpakkingsmateriaal wordt bedrukt met uw bedrijfslogo.

Bij Driepak Verpakkingen vinden we het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. U staat bij ons op nummer 1 en wij zullen altijd ons uiterste best doen om u te voorzien van het verpakkingsmateriaal wat het beste past bij uw product.

Momenteel is er natuurlijk veel gaande op het gebied van plastic. Wij houden de ontwikkeling van de bio-verpakkingen nauwlettend in de gaten.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ijsselmuiden
Leiden

Rooseveltstraat 50 2321 BM
(071) 57 634 34
info@schoutendriepak.nl

Social media

Driepak verpakkingen

Schouten Driepak verpakkingen